Doc&Booff

                                                                         

www.docbooff.nl


Webshop Doc&Booff


Heel veel voor uw huisdier hebben we online!


Op Doc&Booff zijn vele producten voor  honden, katten en knaagdieren verkrijgbaar; van onderhoudsvoeding, dieetvoedingen, middelen tegen vlooien, teken en wormen, manden tot en met vele speeltjes. Daarnaast kunt u er belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van uw dier vinden. Misschien is het aantrekkelijk voor u om hier de boodschappen voor uw huisdier te doen.


U kunt uw bestelling bij ons afhalen of het thuis laten bezorgen.


U kunt kiezen om een bestelling thuis te laten bezorgen of deze bij onze praktijk op te halen: wat voor u het gemakkelijkst of meest praktisch is! Bij bestellingen vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Wanneer u uw online bestelling op onze praktijk afhaalt, betaalt u geen verzendkosten. 


Keurmerk "Goede Keus"


Het ‘Goede Keus’ label is een keurmerk voor producten waar de dierenartsen van Doc&Booff voorkeur aan geven. De webshop van Doc&Booff biedt een breed assortiment dierenbenodigdheden aan, van hondenmand tot tekenband. Zo kan jij je huisdier het beste geven. 


Het dierenartsenpanel van Doc&Booff heeft producten een ‘Goede Keus’ keurmerk gegeven aan de hand van de volgende criteria:

* Bevorderen het welzijn en de gezondheid van je huisdier.
* Zijn van goede kwaliteit.
* Fabrikanten hebben geen invloed op onze keuze van de ‘Goede Keus’ producten.
Het dierenartsenpanel controleert regelmatig of de geselecteerde producten voldoen aan de genoemde

  criteria. Zo niet, dan wordt het keurmerk voor dat product ingetrokken.


Op de website van Doc&Booff is het mogelijk om een speciaal dierenprofiel op te stellen. Daardoor krijgt u handige tips en adviezen toegespitst op uw dier.


Welkom bij Doc&Booff.


Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig te bestellen wat u nodig heeft voor uw huisdier. Wij bieden goede kwaliteit en een actueel aanbod van vele producten. Dit wordt aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.